INGREDIENTS
- Pasta negra
- Brou de peix
- 1 ceba petita-mitjana
- 1 tomàquet
- 2 dent d’all
- pebrot verd
- 1 sípia
- (bé… el peix que es vulgui afegir…gambes…)
- un gotet, curt, de vi blanc
PREPARACIÓ
No té cap secret:
Es cou la pasta amb el brou de peix
Es fa el sofregit (tomàquet, ceba, 1 dent d’all) pòxant-ho tot plegat i es tritura amb la batedora (opcional: depen de com tisquimiquis siguin els nens :P)
A banda, en una paella, es prepara la sípia daurant-la amb l’altra dent d’all i coent-la una mica amb el gotet de vi blanc que s’afegeix progressivament.
Quan la sípia està cuita s’afegeix el sofregit, es deixa un minut i s’afegeix la pasta.
L’ideal és quadrar-ho tot en el temps. Jo faig primer el sofregit i la sípia i quan ho ting tot plegat ven avançat, tiro la pasta al brou.