Tabulé

INGREDIENTS

  • 1 tassa de cuscús (170 g)
  • 1 tassa d’aigua
  • El suc de mitja llimona
  • 1 tomàquet
  • Mig cogombre
  • Qualsevol altre ingredient que es vulgi afegir, ceba tendra, pastenaga, pebrot, olives negres…
  • Un manat de menta
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Una mica de gràcia 😛

PREPARACIÓ

Es prepara el cuscús. Normalment a una tassa posarem el cuscús que correspongui i l’afegirem la mateixa quantitat d’aigua bulint (i per fer el tabulé, el suc de mitja llimona). En 5 minuts el cuscús haurà xuclat tot l’aigua (atendre, però, les instruccions de cocció al paquet del cuscús perquè aquests tempos poden variar).

Piquem la tomata, el cogombre petit, potser la ceba… i la menta.

Ho barregem tot plegat, un raig generós d’oli i es decora al gust.

Millor després d’un parell d’horetes a la nevera.